15 Απρ 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο λαός ψέλνει τον εθνικό ύμνο στην Ανάσταση


Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψελνε το «Χριστός Ανέστη», αλλά οι πολίτες έψελναν τον εθνικό ύμνο!


anastasi1
Κατά την διάρκεια του μυστηρίου της Ανάστασης, πλήθος κόσμου που είχε παρευρεθεί στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θέλησαν να εκφράσουν την αγανάκτηση τους για την εξαθλίωση που βιώνει ο ελληνικός λαός, ψάλλοντας αντί για το «Χριστός Ανέστη», τον εθνικό ύμνο, μεταδίδοντας το δικό του μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στην θρησκευτική.
Βέβαια, από την οργή του κόσμου δεν θα μπορούσαν να γλιτώσουν και όσοι πολιτικοί παρευρέθησαν στον εν λόγω ναό. Ανάμεσα τους ήταν και ο πρωθυπουργός της χώρας,Λουκάς Παπαδήμος.







anastasi6

Η παρουσία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, της Όλγας Κεφαλογιάννης, του Γιώργου Κουτρουμάνη, του Ιώαννη Τραγάκη και της Άννας Διαμαντοπούλου στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μυστήριο της Ανάστασης, αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για ορισμένους πολίτες.
Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πλήθος κόσμου εξέφρασε την αγανάκτησή του προς τους εν λόγω πολιτικούς, αποδοκιμάζοντας τους έντονα.
Μάλιστα, λίγο μετά τις 00.15 κατά την έξοδο των πολιτικών προσώπων δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις. «Φύγετε Προδότες», ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν.
Ο κόσμος δεν ξεχνά ούτε τα προβλήματα του, αλλά ούτε και αυτούς που τα δημιούργησαν…

anastasi9

 πηγή: http://www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου