13 Ιουν 2012

Μία σημαντική απόφαση του ΕΠΑΜ Χανίων

Εναίο Παλλαϊκό Μέτωπο Χανίων

Οι εκλογές της 17ης Ιούνη πλησιάζουν. Πρόκειται για την σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση εδώ και πολλές δεκαετίες. 
 
Τα μέλη του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ.) αποφασίσαμε μετά από εσωτερική ψηφοφορία με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, να μην συμμετέχουμε σʼ αυτές τις εκλογές, γιατί δεν θέλουμε να διασπάσουμε την βούληση του ελληνικού λαού, σεβόμενοι την επιλογή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
 
 Έτσι, υποστηρίζοντας το σχηματισμό μιας αντιμνημονιακής κυβέρνησης και πιέζοντάς την συγχρόνως να υλοποιήσει αυτά που υπόσχεται, τα μέλη του ΕΠΑΜ. συμμετέχουμε στις εκλογές με την ψήφο μας και καλούμε τον λαό να ψηφίσει αντιμνημονιακά, μην επιτρέποντας την διακυβέρνηση της χώρας από το μνημονιακό μπλοκ της καταστροφής, της πείνας, των αυτοκτονιών και της εξαθλίωσης.
 
Συμμετέχουμε παρόλα αυτά και συνεχίζουμε να λειτουργούμε σʼ αυτές τις εκλογές με τον ίδιο τρόπο που δρούσαμε εδώ και ένα χρόνο, απʼ τη δημιουργία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, δίνοντας το στίγμα μας μέσα στα κινήματα των πολιτών. 
 
Εδώ στα Χανιά, ξεκινήσαμε απʼ την πλατεία Αγοράς, συμμετείχαμε στη δημιουργία των τοπικών συνελεύσεων που συνεχίζουμε να τις πλαισιώνουμε, στηρίζουμε την Κοινωνική Κουζίνα και συμμετέχουμε ενεργά στα κινήματα πολιτών κατά των Χαρατσιών. 
 
Συμμετέχουμε επίσης, στην Παγχανιώτικη και Παγκρήτια συνέλευση, σε όλες τις πορείες και συλλαλητήρια, παλεύοντας συγχρόνως για την ενότητα του λαού πέρα από ιδεολογικές περιχαρακώσεις και ενάντια στον εμφυλιακό διχασμό που προσπαθεί να δημιουργήσει το Σύστημα, καθώς και μέρος των «παρωχημένων» άκρων...
 
Κύριος στόχος του ΕΠΑΜ είναι η ανατροπή του ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος, η εκδίωξη των οικονομικών κατακτητών και η εκδημοκράτηση της χώρας απʼ τον κυρίαρχο ελληνικό λαό. 
 
Τα προτάγματα του Μετώπου έχουν βγει μέσα απʼ τον λαό και είναι αυτά που βοήθησαν τους ψηφοφόρους να απομακρυνθούν απʼ τα μνημονιακά κόμματα που λεηλάτησαν και ξεπούλησαν τη χώρα. 
 
Καλούμε όλους τους Χανιώτες, αυτούς που νοιάζονται για τη χώρα τους και για τα παιδιά της, να παλέψουμε πέρα και πάνω από τις ιδεολογίες και τα μικροκομματικά συμφέροντα. 
 
Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αντιστεκόμενοι στην προσπάθεια καταστροφής της πατρίδας μας από τα ξένα μεγαλοσυμφέροντα και τους ντόπιους δοσίλογους. 
 
Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με στόχο την αναγέννηση της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Ισονομίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου