26 Νοε 2012

Ψήφισμα του ΕΣΣ του ΕΠΑΜ για το Γοργοπόταμο

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ

Πριν 70 χρόνια, στις 25 Νοέμβρη 1942 0 Λαός μας με την ενωμένη στρατιωτική επιχείρηση των αντάρτικων οργανώσεων ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ και ΕΔΕΣ, έγραψε μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία της Εθνικής Αντίστασης. Η ανατίναξη της γέφυρας στο Γοργοπόταμο υπήρξε ταυτόχρονα ένα γεγονός που είχε τη δική του συμβολή στην έκβαση του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Με την ενωμένη πατριωτική του αντίσταση, ο λαός μας υπερασπιζόμενος την Εθνική Ανεξαρτησία, εκπλήρωσε και το διεθνιστικό του καθήκον συμβάλλοντας στη νίκη κατά του Ναζισμού.
Το Ε.Σ.Σ. στη τέταρτη του συνεδρίαση  αποτείει  φόρο τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που ενωμένοι επιχείρησαν αυτή την επιτυχή αποστολή και καλεί το λαό να εμπνευστεί από τον Γοργοπόταμο. Σήμερα απέναντι στο δωσιλογικό καθεστώς της νέας κατοχής ενωμένοι όλοι οι πατριώτες μπορούμε να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τη δική μας αντίσταση για την ανατροπή της τρόικας και του πολιτικού της προσωπικού  και την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά των μνημονίων και του χρέους. Εκπληρώνοντας το πατριωτικό μας καθήκον για την υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και το δικαίωμα του λαού μας να συνεχίσει να υπάρχει, θα δώσουμε το παράδειγμα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που θα ακολουθήσουν, ώστε να γκρεμιστεί η δυναστεία του ευρώ και το  αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ.
25-11-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου