24 Νοε 2012

Εκρηκτική η ύλη Στο ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!

 
Aν θέλετε να διαβάσετε την αλήθεια που κανείς δε τολμά να σας πει, μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου. Πάρτε μια πρώτη γεύση από την πλούσια και μαχητική του ύλη και ραντεβού στα περίπτερα όλης της χώρας!




H φτωχή κυρία Βρούτση με τα 10 ακίνητα…

Το ΧΩΝΙ αποκάλυψε ότι η σύζυγος του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων δεν έχει πληρώσει τις ασφαλιστικές της εισφορές. Από το Υπουργείο μας απάντησαν ότι “καμιά φορά οι φτωχοί κάνουν διακανονισμούς”!

Απολαύστε, λοιπόν, στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής, τη “φτωχή” κυρία Βρούτση με τα δέκα ακίνητα, τα πέντε χιλιάρικα το μήνα και το τετράλιτρο αυτοκίνητο. Η οικογένεια του πρώην εφοριακού Γ. Βρούτση διαθέτει και δύο βίλες στη Γλυφάδα…

COSMOTE-VODAFONE-WIND: Πώς σερφάρουν στις τσέπες µας!

Οι δύο «έξυπνες» υπερχρεώσεις στις «έξυπνες συσκευές» από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δηλώνουν και θιγµένες για τα πρόστιµα που τους επιβλήθηκαν
«Μόλις συνδέθηκες στο Internet µε χρέωση 1€ για 24 ώρες. Μπορείς να σερφάρεις απεριόριστα…», έγραφε το «πανηγυρικό» µήνυµα που έλαβα τα ξηµερώµατα µιας Κυριακής, πριν από µήνες. Κοίταξα το κινητό µε απορία. Απ’ όσο ξέρω δεν συνηθίζω να κάνω παράλογα αιτήµατα στην εταιρεία µεσ’ τη µαύρη νύχτα! Από τότε µε «έτρωγε»… Κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι προσπάθειες που έκανα το επόµενο πρωί για να βγάλω άκρη µε την τηλεφωνήτρια του τµήµατος εξυπηρέτησης πελατών ναυαγούσαν… Με άκουγε σαν να της ανέφεραν παρόµοιο πρόβληµα πρώτη φορά! Κι όµως, ήξεραν…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής τη συνέχεια αλλά και τις ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας!


65.000 απόστρατοι κινδυνεύουν  να µείνουν χωρίς µέρισµα τα Χριστούγεννα!

Ο πρόεδρος του Μετοχικού Ταµείου Στρατού απειλεί (µέσα από Το ΧΩΝΙ) να  ζητήσει πίσω όλα τα µερίσµατα της τελευταίας διετίας, αν δεν καλύψει ο υπουργός την παρανοµία του! Οχι µόνο δε θα πάρουν 600 ευρώ, αλλά θα τους βεβαιώσουν και 4.000 ευρώ  στην εφορία, δηλαδή!
Εξήντα πέντε χιλιάδες Ελληνες ποντάρουν, για να κάνουν Χριστούγεννα, στα περίπου 600 ευρώ που είναι να πάρουν στις 21 ∆εκεµβρίου. Πρόκειται για τους απόστρατους στρατιωτικούς και αξιωµατικούς που δικαιούνται το µέρισµα του Μετοχικού Ταµείου Στρατού (ΜΤΣ). Οι 65.000 αυτοί άνθρωποι δε θα πάρουν φράγκο. Κι όχι µόνο αυτό, αλλά –αν ισχύσουν όσα απειλεί να κάνει ο πρόεδρος του ΜΤΣ, Χαράλαµπος Σωτηρόπουλος- θα τους ζητήσουν πίσω και τα περίπου 4.000 ευρώ µέρισµα που έχουν πάρει την τελευταία διετία. Κι όποιος αρνηθεί να τα επιστρέψει; Θα του τα βεβαιώσει στην εφορία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

Τα µυστικά που κρύβει η ∆ΕΗ στα ψιλά γράµµατα… 

Υπέγραψες Συµβόλαιο µε την Επιχείρηση. Εχεις ελάχιστα δικαιώµατα και πολλές ευθύνες. Την εξής µία… ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!
Οταν µιλάµε για ∆ΕΗ, στο µυαλό µας έρχεται πάντα –σαν εικόνα- ο λογαριασµός της Επιχείρησης (που καίει και τσουρουφλάει…). Οµως το σηµαντικό έγγραφο είναι το αρχικό συµβόλαιο που υπογράψαµε µε την Επιχείρηση, όταν κάναµε την αρχική σύνδεση. Εκεί προβλέπονται και καταγράφονται τα δικαιώµατα και οι υποχρεώσεις του καταναλωτή καθώς και της Επιχείρησης.
Αν το ξαναδιαβάσετε αυτό το περίφηµο «Συµβόλαιο», θα διαπιστώσετε ότι η συγκεκριµένη σύµβαση είναι σαφώς υπέρ της Επιχείρησης. Επειδή, εµείς οι Καταναλωτές –όπως µας αναφέρει- στη συντριπτική µας πλειοψηφία, αν δεν το έχουµε πετάξει, δεν το έχουµε διαβάσει ποτέ, θεωρήσαµε χρήσιµο Στο ΧΩΝΙ να σας θυµίσουµε κάποια από τα λεγόµενα «ψιλά γράµµατα» που έχουµε υπογράψει στο Συµβόλαιό µας µε τη ∆ΕΗ.





Διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής
∆ύο εισαγγελείς για τα «µαϊµού» ανταλλακτικά στα F-4

Ο υπουργός Εθνικής Αµυνας, Π. Παναγιωτόπουλος έστειλε τις αποκαλύψεις από Το ΧΩΝΙ της περασµένης Κυριακής, σε πρωτοδικείο και στρατοδικείο – Κατεπείγουσα έρευνα και από το ΓΕΑ
Θα έβαζαν ανταλλακτικά-«µαϊµού» στα µαχητικά µας αεροσκάφη. Θα έπαιζαν µε τις ζωές των πιλότων µας. Θα σαµποτάριζαν την εθνική µας ασφάλεια. Λογάριασαν, όµως, χωρίς Το ΧΩΝΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
MH XAΣΕΤΕ, ΑΚΟΜΗ, ΣΤΟ 35ο φύλλο της αγαπημένης σας, αντιμνημονιακής εφημερίδας:
- Στο ΧΩΝΙ η τελευταία σύνεντευξη του Χρόνη Μίσσιου
- το άρθρο του Δημήτρη Καζάκη: “Εγχώριες τράπεζες: ο Μεγάλος Τοκογλύφος (μέρος Α)
- το άρθρο του Κλεάνθη Γρίβα: “Η Μέρκελ, η Ευρώπη και το πειραματόζωο Ελλάδα”
- Δημήτρης Παπαδημούλης ΣΤο ΧΩΝΙ: “Η κυβέρνηση Σαμαρά θυμίζει… βατράχι”
- Γιάννης Δημαράς Στο ΧΩΝΙ: “Γαϊτανάκι κέρδους σε βάρος της Ελλάδας”
- φορολογικό νομοσχέδιο: “Ταφόπλακα” για νεόπτωχους και οικογένειες με παιδιά
- Έρευνα: “η τρόικα θέλεινα τελειώνει με τα περίπτερα”

πηγή: toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου