3 Νοε 2012

Mη χάσετε Στο ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: θέματα – φωτιά που θα συζητηθούν



Το ΧΩΝΙ έρχεται και αυτήν την Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας και είναι γεμάτο αποκαλυπτικά θέματα που θα συζητηθούν! Πάρτε μια πρώτη γεύση από Το ΧΩΝΙ της 4ης Νοεμβρίου και… ραντεβού στα περίπτερα!


Δημοσιογράφοι με σφραγίδα Μέρκελ!

Το ίδρυμα Αντενάουερ, που ανήκει στο κόμμα CDU της Γερμανίδας καγκελαρίου, διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης νέων Ελλήνων δημοσιογράφων στην ΑΘήνα! Δε μας έφταναν οι ιδιοκτήτες των ελληνικών media που είναι πιο μνημονιακοί και από την… Τρόικα, η επόμενη γενιά δημοσιογράφων θα έχει υποστεί κατήχηση απευθείας από τη γερμανική κυβέρνηση... Μεταξύ των εισηγητών του σεμιναρίου, ο Γερμανός πρέσβης Βολγγκάντ Ντολντ, το μέλος του Task Force, Γενς Μπάστιαν και – φυσικά – ο Τάσος Τέλλογλου!

Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Έδωσαν ψίχουλα στους στρατιωτικούς για να τους φάνε την περιουσία!
Για τρίτη εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ της αντίστασης ξεσκεπάζει το μεγάλο πλιάτσικο στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού! Και αυτήν την Κυριακή, οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές!
Διαβάστε στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ για το (παράνομο) μέρισμα-στάχτη στα μάτια 145.000 στρατιωτικών: Το ΔΣ του Μετοχικού Ταμείου Στρατού αποφάσισε να διανείμει 131 εκ. ευρώ (που δεν είχε) ενώ ο νόμος σαφώς προέβλεπε ότι δεν έπρεπε να διανεμηθεί ούτε ευρώ!¨Στα όπλα” οι στρατιωτικοί που διαβάζοντας Το ΧΩΝΙ μαθαίνουν τη μεγάλη απάτη που στήθηκε εις βάρος τους!

Προϋπολογισμός 2013: Η χαριστική βολή για την Ελλάδα
Μη χάσετε την πολυσέλιδη ανάλυση του Δημήτρη Καζάκη που ξεσκεπάζει για μία ακόμη φορά τα σχέδια ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ του ελληνικού λαού από τους Τρϊκανούς και τους εν Ελλάδι δωσιλόγους.

Μεγάλο θέμα: Μιντιακή Χούντα… Οι φωνές της Αντίστασης κρατάνε Το ΧΩΝΙ!
Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα Στο ΧΩΝΙ: “Δεν είναι ΔΟΛ. Είναι ΨΟΛ”.
Ο Γιώργος Αρβανίτης μιλάει Στο ΧΩΝΙ και δηλώνει: “Είμαστε στρατευμένοι στην υπόθεση της ελευθεροτυπίας”
Σπύρος Καρατζαφέρης Στο ΧΩΝΙ: “Θα κάνουν πολιτική εκτροπή”.
Ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον του Βαξεβάνη!
Ρέσλερ, Ratiopharm, δωροδοκίες και το συμβόλαιο θανάτου του ελληνικού λαού

Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως τα σκάνδαλα με τις ύποπτες χρηματοδοτήσεις στο κόμμα του Γερμανού αντικαγκελάριου και τα “φακελάκια” της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας. Πώς συνδέονται με τα κέρδη εκατομμυρίων της ισραηλινής Teva εις βάρος της υγείας μας.

Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 4 Νοέμβρη
Η ΓΣΕΕ σε πρόγραμμα που καταργεί τα εργασιακά δικαιώματα: Τέρμα οι εργαζόμενοι. Ήρθαν οι ωφελούμενοι χωρίς αποζημίωση, υπερωρίες, δώρα, επιδόματα
Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Από “μουτζούρης”, Τσάρς και τώρα αντιμέτωπος με το ειδικό δικαστήριο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή! ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 1.5 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου