10 Νοε 2012

Mη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή – δείτε κάποια από τα εκρηκτικά θέματα!

Και αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ τολμάει να αγγίξει θέματα που δεν ακουμπάει κανείς. Να αποκαλύψει αλήθειες-σοκ. Και βέβαια να σας καλέσει να περάσετε στη δράση. Δείτε κάποια από τα θέματα του φύλλου της 11ης Νοεμβρίου και ραντεβού στα περίπτερα όλης της χώρας.




Οι τρεις τρόποι που μας κλέβει η ΔΕΗ

Το ξέρετε ότι σε κάθε λογαριασμό, η ΔΕΗ κάνει επιδρομή στο πορτοφόλι σας με τρεις διαφορετικούς ληστρικούς τρόπους; Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή. Σας αποκαλύπτει με στοιχεία τους τρεις διαφορετικούς τρόπους που μας κλέβει η ΔΕΗ, σας παραθέτει πολλά αναλυτικά παραδείγματα. Δε μένει όμως εκεί…
Το ΧΩΝΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ! Στείλτε, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ, την δική σας καταγγελία και Το ΧΩΝΙ θα πάρει τις καταγγελίες σας και θα κάνει ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΓΩΓΗ στη ΔΕΗ.

Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται!

Ο Άκης, το κρησφύγετο της χλιδής και η πολυκατοικία της Τσιμισκή που έβγαλε το ταμείο στο σφυρί… Δείτε, επίσης, ένα προς ένα τα κτίρια που πούλησε το ταμείο. Πήραν 16 δισεκατομμύρια… δεν έμεινε δραχμή….

Οδυσσέας Βουδούρης: “Λάθος άνθρωπος σε λάθος στιγμή ο Σαμαράς”

Μιλά Στο ΧΩΝΙ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ που καταψήφισε τα μέτρα του τρίτου μνημονίου και ετοιμάζεται να καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Στο ΧΩΝΙ: “Η τρομολαγνεία δεν έχει διαφημιστεί ποτέ τόσο πολύ”
Ο μεγάλος ερμηνευτής μιλάει Στο ΧΩΝΙ και είναι συγκλονιστικός: “το θέμα είναι να έχουμε κουράγιο για να κάνουμε κάτι, γιατί το κουράγιο από μόνο του δε λέει τίποτα. Να έχουμε κουράγιο για να πεθαίνουμε κάθε μέρα; Να ψάχνουμε στα σκουπίδια να φάμε;”

Αλ. Μητρόπουλος Στο ΧΩΝΙ: “Θα μας φορέσουν κατώτατο μισθό χαμηλότερο και από τα 510 ευρώ”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και πρόεδρος της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίαςκαι του Κοινωνικού Κράτους, Αλέξης Μητρόπουλος προτείνει το κόμμα του να κινηθεί με ψυχραιμία, σύνεση, ενιαίο και έντιμο λόγο απέναντι στο ρήγμα της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη


Διαβάστε ακόμη:
- το άρθρο του Δημήτρη Καζάκη “Δεν είναι οι Ευρωπαίοι ξεφτιλισμένοι αλλά όσοι οδήγησαν τη χώρα εδώ”
- το άρθρο του Κλεάνθη Γρίβα “Η Ελλάδα παντελώς απούσα από τις διεργασίας που την αφορούν άμεσα και ζωτικά”
- συνέντευξη της Ντόρας Κρητικοπούλου Στο ΧΩΝΙ: “Ετοιμάζω αγωγή στον Πάγκαλο”
- Νίπτει τας χείρας της η ΓΣΕΕ για τους “ωφελούμενους”
- συνέντευξη Ερνέστο Βαλβέρδε: “Έλληνες, πρέπει να πιστέψετε στους εαυτούς σας” και δηλώσεις Τζαμέλ Αμπντούν Στο ΧΩΝΙ
- την Πολιτική Κηδεία του Ευάγγελου Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου