29 Δεκ 2012

Αποκάλυψη-βόμβα Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής: Χαρίζουν το ΕΣΠΑ σε δήµους... του εξωτερικού!

Αποκάλυψη-βόμβα Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής: Χαρίζουν το ΕΣΠΑ σε δήµους... του εξωτερικού! Το υπουργείο Ανάπτυξης, µε εγκύκλιο που εξέδωσε, αποκλείει από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ τους ελληνικούς δήµους  εξυπηρετώντας τα σχέδια Φούχτελ!
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τη μυστική μεθόδευση για τον αποκλεισμό των ελληνικών δήμων και του ελληνικού δημοσίου από τα ευρωπαϊκά κονδύλια...
Επιλέξιμοι για χρηματοδότηση θα είναι μόνο οι ξένοι! 
Πώς η κυβέρνηση Σαμαρά «κατάφερε» να χαρίσει στους Γερμανούς ακόμη και το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προορίζεται για την ανάπτυξη της Ελλάδας.
Πώς η κυβέρνηση Σαμαρά «κατάφερε» να αποκλείσει την ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις επιχορηγήσεις.
Δείτε το έγγραφο με υπογραφή του υφυπουργού "Ανάπτυξης", Νότη Μηταράκη


Μια μεγάλη αποκάλυψη απόΤο ΧΩΝΙ που δε γνωρίζουν ακόμη ούτε οι ίδιοι οι δήμαρχοι!

Στα χέρια του... Φούχτελ και του κάθε Φούχτελ φαίνεται πως παραδίδονται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, µετά την εγκύκλιο που συνέταξε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδοµών, Μεταφορών και ∆ικτύων, και φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Παναγιώτη Μηταράκη. Η εγκύκλιος αυτή ήρθε να... εξοργίσει βουλευτές, δηµάρχους και συνδικαλιστές, οι οποίοι µιλούν Στο ΧΩΝΙ για την εξέλιξη αυτή.

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ - ΒΟΜΒΑ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΚΟΜΗ, Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Τελικά και οι "τσάροι" ματώνουν. Ε, Γιώργο;


Κράτησε τη λίστα Λαγκάρντ για μήνες στο συρτάρι του. Μετά είπε ότι δεν ξέρει που είναι. Μετά αποκαλύφθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί τα ονόματα των συγγενών του. Τώρα κοντά... πέφτουν και οι τίτλοι τέλους. Μη χάσετε την πολυσέλιδη παρουσίαση του Papakonstantinou gate Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής!

Βαρδή, Φώτη, Σωκράτη, Σπύρο ήρθε η σειρά σας

Γιατί το γερμανικό περιοδικό Stern και το αμερικάνικο πρακτορείο Reuters «ανακάλυψαν» τώρα ότι μερικές δεκάδες επιχειρηματικές οικογένειες έχουν λεηλατήσει την Ελλάδα. Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση σε Μπόμπολα, Ψυχάρη, Λάτση, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Αγγελοπούλου.

To XΩΝΙ κρατάει ο Νίκος Βούτσης: «Οι "επιτυχίες" του Σαµαρά υπονοµεύουν το µέλλον του τόπου»

«Λένε στους ξένους: ελάτε να πάρετε τα “φιλέτα”, ελάτε να βγάλετε υπερκέρδη από την ισοπέδωση µισθών και δικαιωµάτων των Ελλήνων εργαζοµένων», τόνισε Στο ΧΩΝΙ ο γραµµατέας της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί τουρκοκρατίας τα σχολεία ήταν ανοιχτά. Επί Σαµαρά... όχι

Σχολεία χωρίς θέρµανση και µικροί µαθητές άρρωστοι από το τσουχτερό κρύο... Ζούµε τα απίστευτα στην Ελλάδα των µνηµονίων! Η κατάσταση στην περιφέρεια είναι δραµατική. Η αναστολή µαθηµάτων είναι πλέον µονόδροµος..

cover

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου