20 Ιαν 2013

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Δώρο Χατζηδάκη σε Λάτση, Βαρδή

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Δώρο Χατζηδάκη σε Λάτση, Βαρδή
Εξαιρούν από το ΕΣΠΑ τα βενζινάδικα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα υποχρεώνουν να προμηθευτούν από πανάκριβους μηχανισμούς για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου! Οι μικροί κλείνουν και γίνονται υπάλληλοι του Σπύρου Λάτση και του Βαρδή Βαρδινογιάννη! Δείτε και άλλα θέματα από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου.

Καλύτερο και µεγαλύτερο δώρο δεν θα µπορούσε να κάνει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης στους µεγαλο-πετρελαιάδες της χώρας. Συνειδητά µε τις ενέργειές του οδηγεί τους µικρούς βενζινοπώλες στο κλείσιµο, µε αποτέλεσµα οι µεγάλες εταιρείες να αυξήσουν το µερίδιό τους στην αγορά. Ξεκάθαρα, συνειδητά και απροκάλυπτα ο υπουργός Ανάπτυξης (των µεγάλων µόνο), αθετώντας τις υποσχέσεις που έδινε η πολιτεία στους βενζινοπώλες, έβαλε µια υπογραφή, η οποία δεν δικαιολογείται µε τίποτα και οδηγεί µε µαθηµατική ακρίβεια τους ανεξάρτητους πρατηριούχους στο κλείσιµο. Από τη µια τους επιβάλλει ένα χαράτσι που θα πρέπει να πληρωθεί άµεσα για να συνεχίσουν να έχουν άδεια λειτουργίας (εξοπλισµός εισροών εκροών) και την ίδια ώρα τους αφήνει εκτός χρηµατοδότησης ΕΣΠΑ, που θα ήταν η µοναδική λύση για την επιβίωση των µικρών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ, Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής

Η τρικομματική κυβέρνηση επιλέγει να κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αποφεύγοντας τη Βουλή και «αλλάζοντας τη φύση της δημοκρατίας» λέει Στο ΧΩΝΙ η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ.
Τι πραγματικά συνέβη με τα "άκυρα" ψηφοδέλτια; Το μπάχαλο και η μεθόδευση για να σωθεί αυτός και οι άλλοι και να την πληρώσει μόνο ο - προφανής - Παπακωνσταντίνου.


Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ντοκουμέντα και καταγγελίες που εμπλέκουν εφοπλιστική οικογένεια με όνομα... βαρύ σαν ιστορία σε υπόθεση φοροδιαφυγής-μαμούθ. Τα κρατάνε ακόμη στα συρτάρια, παρότι το όνομα φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ!


Ποιος σοβαρός επενδυτής, ποια σοβαρή χώρα θα συνάψει σχέσεις με ένα κράτος υπό αίρεση, με μια χώρα υπό κατοχή, με συμβάσεις και δεσμεύσεις που θέτουν το συμφέρον των δανειστών πάνω από το εθνικό συμφέρον και τα δικαιώματα του λαού;

«Η φοροδιαφυγή απέθανε. Ζήτω η φοροδιαφυγή!», αυτό θα μπορούσε κανείς να αναφωνήσει, διαβάζοντας το νέο φορολογικό νομοσχέδιο -που αποτελεί πια νόμο του κράτους- και το οποίο έρχεται να εξουθενώσει τα συνήθη υποζύγια, αφήνοντας, ωστόσο, παράλληλα «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους φοροφυγάδες, τους οποίους στην πραγματικότητα... δεν αγγίζει.
Μας λένε ότι οι συγχωνεύσεις των ∆ΟΥ γίνονται για την εξοικονόµηση χρηµάτων... Το ΧΩΝΙ αποδεικνύει ότι ψεύδονται. Στον Πειραιά άφησαν κτίριο όπου πλήρωναν ετήσιο µίσθωµα 119 χιλιάδες ευρώ και πήγαν σε άλλο που κοστίζει στο ∆ηµόσιο 100 χιλιάδες ευρώ παραπάνω! Ο Βαγγέλης Βενιζέλος το σοφίστηκε, ο Γιάννης Στουρνάρας το υλοποιεί



Από 1.370 ως 3.800 ευρώ επιπλέον -σε σχέση με πέρυσι- θα κληθεί να καταβάλει μία μέση πολύτεκνη οικογένεια στην Ελλάδα που με βάση το νέο φορολογικό αποδεικνύει στην πράξη πως αρέσκεται στο να... τρώει τα παιδιά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου