20 Ιαν 2013

Σκουριές Χαλκιδικής: Ένα μικρό δείγμα από το Ξεπούλημα της Ελλάδας μας (video)

Για περισσότερα από 35 χρόνια έκρυβαν με τον καλύτερο τρόπο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος. Τώρα που πλέον το άφησαν να μαθευτεί πουλούν την Γή με την επαίσχυντη δικαιολογία της δημιουργίας θέσεων εργασίας.
Γι᾽ αυτές τις κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι και μισέλληνες που κατόρθωσαν να πλανήσουν τους ανθρώπους επί σειρά ετών. Σε αυτήν την κίνηση πρωταγωνιστής είναι ὁ Χρηστός Πάχτας εκπρόσωπος του απεχθούς είδους τον προδοτών της πολυβασανισμένης Ελλάδος.
Τα Μέσα Μαζικής Εξαθλιώσεως ή αλλιώς βοθροκάναλα, έπαιξαν κι αυτά τον ύπουλο ρόλο τους γι᾽ αυτήν την εθνική απώλεια και καταστροφή του περιβάλλοντος (συγκρίνετε τα λόγια του εθνικού προδότη και καταστροφέα ΓΑΠ για πράσινη ανάπτυξη και τον ανθέλληνα Α. Σαμαρά), μη αναδεικνύοντας το θέμα αφήνοντας τους λιγοστούς ανθρώπους της περιοχής να έλθουν αντιμέτωποι με τους ανεγκέφαλους τον ΜΑΤ στην προσπάθεια να διεκδικήσουν το δίκαιό τους.
Όλοι όσοι γνώριζαν (δημοσιογράφοι και μη) και δεν δημοσίευσαν το θέμα, μαζί με τους αναλώσιμους πραιτοριανούς τον ΜΑΤ ανήκουν στην ιδία κατηγορία τον προδοτών και μαυραγοριτών.


 πηγη: seisaxthia-epam

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου