9 Φεβ 2013

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Κρύβουν τη μόλυνση για χάρη του Λάτση και του Μπόμπολα!

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή: Κρύβουν τη μόλυνση για χάρη του Λάτση και του Μπόμπολα!
Αιφνιδιαστικά, ο σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης σίγησε... Οι μετρήσεις "δεν είναι πλέον διαθέσιμες". Το ΧΩΝΙ αποκαλύτπει ποιοι ωφελούνται από αυτή την αιφνίδια εξέλιξη. Δείτε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.

Αλλοιώνουν εσκεµµένα τα στοιxεία για την ατµοσφαιρική ρύπανση στη δυτική Θεσσαλονίκη προκειµένου να εξυπηρετήσουν τα οικονοµικά συµφέροντα των µεγαλοεπιχειρηµατιών (κοντά στο σταθμό λειτουργεί μονάδα Λάτση - Μπόμπολα), καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής
Για εσκεµµένη αλλοίωση των στοιχείων περί της ατµοσφαιρικής ρύπανσης, που καλύπτει τη δυτική Θεσσαλονίκη, κατηγορεί τις αρµόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) σειρά φορέων της περιοχής. Το «∆ίκτυο 50 Φορέων και Συλλόγων» καταγγέλλει την προκλητική... αµνησία, που επιδεικνύουν οι αρµόδιοι κυβερνητικοί φορείς, απέναντι στη καταστροφική -περιβαλλοντικά- δράση του εργοστασίου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ), που λειτουργεί στην περιοχή. Ο υπουργός Ευάγγελος Λιβιεράτος βρίσκεται για άλλη µια φορά υπόλογος απέναντι στην κοινή γνώµη, αφού κατηγορείται ότι παίζει µε την υγεία χιλιάδων πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής - ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στο ΧΩΝΙ της 10ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


Μια αποκάλυψη μεγατόνων, επτά ημέρες πριν την κάλπη στην Κύπρο. Τι έταζε σε ΗΠΑ - Τουρκία, ο επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία στην Κύπρο.


Το ΧΩΝΙ φέρνει αυτήν την Κυριακή στο φως τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους οι οποίες αποδεικνύουν την απίστευτη νοθεία στα καύσιμα που παραδίδουν τα ΕΛΠΕ - συμφερόντων Λάτση - στις Ένοπλες Δυνάμεις!



Ο βραβευμένος σκηνοθέτης μιλάει Στο ΧΩΝΙ για τη νέα του ταινία και δηλώνει υπερήφανος για το άγαλμα που φιλοτέχνησε και βρίσκεται - πλέον - στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης καθώς το θεωρεί απάντηση στη "γερμανίδα σκύλα".


Μέγα πολιτικό θέμα εγείρεται με τη δημοσίευση των φωτογραφιών των 4 συλληφθέντων αφού το ρολόι τοίχου διαψεύδει την Ελληνική Αστυνομία.




Νέα πρόκληση από τους εξ ανατολών γείτονές µας... Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Τούρκος βουλευτής Gürkut Acar, του Λαϊκού Κόµµατος (ο αρχηγός του οποίου συνεργάζεται µε τον ΓΑΠ στη σοσιαλιστική ∆ιεθνή), από την Αττάλεια.


"Ο βασανιστής δεν γεννιέται, γίνεται. Στα αστυνοµικά τµήµατα και τις στρατονοµίες, στα στρατόπεδα και τις φυλακές, στα σωφρονιστικά καταστήµατα και τα ψυχιατρεία... [Και] βασανίζει γιατί -εκτός των άλλων- έχει εξασφαλίσει την κατανόηση των καλών πολιτών, των νοµιµοφρόνων αλλά και των ανυποψίαστων, ώσπου η βία και η αυθαιρεσία θα χτυπήσουν και τη δική τους πόρτα".


Παρότι το ∆ιεθνές Νοµισµατικό Ταµείο παραδέχθηκε ότι οι λάθος πολλαπλασιαστές του οδήγησαν την Ελλαδα στην ύφεση επιµένει να στηρίζει τις ίδιες πολιτικές


Μέχρι τώρα παίρναμε εφάπαξ από τις εισφορές που πληρώναμε μια ζωή. Πλέον, θα μας το δίνουν ΑΝ έχουν λεφτά τα ταμεία και ανάλογα με το πόσοι θα βγαίνουν μαζί μας στη σύνταξη. Δηλαδή, δε θα παίρνουμε πότε και τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου