17 Φεβ 2013

Kάντε ανακοπή για το χαράτσι! Μη χάσει κανείς Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!

Kάντε ανακοπή για το χαράτσι! Μη χάσει κανείς Το ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή!
Πώς να κινηθείτε μόλις σας έρθει το "μπλε χαρτάκι" της εφορίας. ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ. Το ΧΩΝΙ σας καθοδηγεί βήμα, βήμα. Προσφύγετε κατά της βεβαίωσης. Διεκδικήστε την κατάργηση της οφειλής. Δε μπορούν να σας κάνουν κατάσχεση μέχρι να βγει η απόφαση. Διαβάστε ακόμη Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή.

- Πώς να καταθέσετε την προσφυγή μόνοι σας, χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα δικηγόρου

- Πώς να διεκδικήσετε να μη χρεωθείτε ούτε το δικαστικό παράβολο

- Ποιο νόμο θα επικαλεστείτε

- Τι θα γράψετε στην προσφυγή

- Ποιες είναι οι προθεσμίες

Ισως δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγµα της ξεδιαντροπιάς των κυβερνήσεων όλων των τελευταίων ετών (Παπανδρέου, Παπαδήµος, Σαµαράς) από το χαράτσι. Οι ίδιοι που µας ρίχνουν στάχτη στα µάτια ότι θα χτυπήσουν τη φοροδιαφυγή και θα υποχρεώσουν τους έχοντες και κατέχοντες να σηκώσουν τα βάρη ανάλογα µε τις δυνατότητές τους, οι ίδιοι -όχι µόνο δεν κάνουν τίποτα από αυτά, αλλά- µε τον πιο αδίστακτο τρόπο, οδηγούν τον ελληνικό λαό ολοένα και πιο βαθιά στη φτώχεια και την πείνα, τον σπρώχνουν καθηµερινά στην αυτοκτονία.

Με µαφιόζικα κόλπα όπως το χαράτσι της ∆ΕΗ, που πλήττουν αδιάκριτα όλους τους Ελληνες -φορολογώντας απλά την ύπαρξη ενός ακινήτου, το οποίο κάλλιστα µπορεί να µη φέρνει κανένα εισόδηµα στην οικογένεια- θέλησαν να υποχρεώσουν ακόµη και γονείς να στερήσουν το φαγητό από τα παιδιά τους, για να µη µείνουν χωρίς φως και θέρµανση.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Το ΧΩΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!



Συνέταιρος στο... άδειο πορτοφόλι µας έχει βαλθεί να γίνει το υπουργείο Οικονοµικών, "βάζοντας χέρι" -αδιάκριτα- στα πενιχρά πλέον εισοδήµατά µας και σχεδιάζοντας µεθόδους αφαίµαξης που ξεπερνούν όχι µόνο τη λογική, αλλά και την πολιτική (και όχι µόνο) ηθική!


Την περασµένη εβδοµάδα Το ΧΩΝΙ φρόντισε µε έναν καταιγισµό από έγγραφα -που διέρρευσαν από το wikileaks- να αποκαλύψει τη στάση που κράτησε ο Νίκος Αναστασιάδης την κρίσιµη περίοδο πριν και µετά από το δηµοψήφισµα της Κύπρου για το σχέδιο Ανάν.


Ο αντιµνηµονιακός καλλιτέχνης µιλά Στο ΧΩΝΙ για το µνηµονιακό κουµπάρο του, Αντώνη Σαµάρα, αλλά και για την Ευρώπη: "Και µόνο για µία αυτοκτονία -δε σας λέω για τις χιλιάδες που γίνονται- δεν αξίζει να είµαστε στην Ευρωπαϊκή Ενωση"


Επίδειξη ισχύος από τον πρωθυπουργό, που παρά το ντόρο και τη δηµοσιότητα, αυξάνει προκλητικά την επιχορήγηση του Ινστιτούτου όπου προεδρεύει ο αδελφός του.Μόλις ορκίστηκε ο πρωθυπουργός, το Ινστιτούτο με πρόεδροτον αδερφό του πήρε 11.5 εκατ. ευρώ για κτίρια. Τώρα παίρνει τεράστια αύξηση κρατικής επιχορήγησης!





Ερευνα των καθηγητών Α. Φώσκολου, Η. Κονοφάγου και Α. Bruneton αποδεικνύει την ύπαρξη τεράστιων ενεργειακών κοιτασµάτων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης




Είκοσι τρία χρόνια χρειάστηκαν για να δικαιωθούν οι προφητείες του πρώην Τούρκου προέδρου, Τουργκούτ Οζάλ, όταν το 1990 είχε προφητέψει ότι η Τουρκία θα κατακτήσει την Ελλάδα χωρίς να ρίξει ούτε µια σφαίρα.


Κάθε αποκρατικοποίηση θα συνοδεύεται και από ειδικό καθεστώς, που θα υπερισχύει της ελληνικής νοµοθεσίας: χαµηλότερα µεροκάµατα, αφορολόγητα κέρδη, ακόµη πιο µεγάλη "ευελιξία"!


Με µια πληροφορία περί κατάργησης των απεργιών, που ηθεληµένα διέρρευσε από το υπουργείο Εργασίας, η κυβέρνηση µετρά αντιδράσεις... Η αντεργατική της πολιτική κορυφώνεται µέσω της αντισυνταγµατικής αφαίρεσης εργασιακών δικαιωµάτων




xwni47

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου