2 Μαΐ 2013

Νέες Δράσεις του Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα


ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΒΤ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ
 

Τον Απρίλιο, το Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειου Τομέα της Αθήνας πραγματοποίησε δύο από τις τακτικές κυριακάτικες εξορμήσεις του στις πλατείες της περιοχής του.
Ομάδα Επαμιτών και Επαμιτισσών έστησε τραπεζάκια με ενημερωτικό υλικό, ανήρτησε πλακάτ με τα προτάγματά μας, κρέμασε πανώ με συνθήματα του Ε.ΠΑ.Μ. και αφισοκόλλησε τους δρόμους γύρω από την πλατεία Πεύκης (στις 07/04) και στην Πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια (14/04).
Μοίρασαν προκηρύξεις μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι στα πιο πολυσύχναστα σημεία των πλατειών, στους πεζούς και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Σε όλη την διάρκεια των εξορμήσεων, από την μικροφωνική μας εγκατάσταση μεταδίδονταν αγωνιστικά τραγούδια και συνθήματα του Ε.ΠΑ.Μ. καθώς και οι θέσεις του Μετώπου για τα Χαράτσια και την Γενική Πολιτική Απεργία.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΒΤ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που έγινε στις 21 Απριλίου του 1963, το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετείχε στην Πορεία που οργάνωσε το Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη, την Κυριακή 21η Απριλίου 2013.


Η πορεία ακολούθησε την ίδια διαδρομή που έκανε ο Γρηγόρης Λαμπράκης από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι την διασταύρωση της Ραφήνας, σημείο όπου τον σταμάτησε τότε η αστυνομία. Ο γιος του Γρ. Λαμπράκη, μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα, που πρωτοστάτησαν, συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Α΄ Νεκροταφείο, όπου απέτισαν φόρο τιμής στον τάφο του αγωνιστή. Τα μέλη και οι φίλοι του Βόρειου Τομέα βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.




ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


Διαμαρτυρία για τα χαράτσια και τις απειλές κατασχέσεων πραγματοποίησαν στην ΔΟΥ Κηφισιάς μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. Κηφισιάς-Ερυθραίας μαζί με την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς. Από τις 9.00 το πρωΐ της Πέμπτης (25/04) βρέθηκαν έξω από την είσοδο της Εφορίας ενημερώνοντας τους εισερχόμενους πολίτες.



[Περισσότερες φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις...]



Από την εξόρμηση του Ε.ΠΑ.Μ. ΒΤ στην κεντρική πλατεία της Πεύκης












Από την συμμετοχή του Ε.ΠΑ.Μ. ΒΤ στον Μαραθώνιο στην μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ














Κινητοποίηση του Ε.ΠΑ.Μ. στην ΔΟΥ Κηφισιάς








πηγη: epambp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου