1 Ιουν 2013

Ξεκίνησε χθες το 2ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ


1η Ημέρα του 2ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ.

Ξεκίνησαν χθες ημέρα Παρασκευή, οι εργασίες του 2ου Τακτικού Συνεδρίου του ΕΠΑΜ με ιδιαίτερη μεγάλη συμμετοχή συνέδρων, παρατηρητών και επισκεπτών.

 Η έναρξη του Συνεδρίου που είχε το χαρακτηριστικό ότι προετοιμάστηκε εξ ολοκλήρου από εθελοντές, χωρίς καμία συμμετοχή των κεντρικών του οργάνων, εντυπωσίασε με την μεγάλη συμμετοχή κινημάτων, που ξεπέρασαν τις 50!! 

Επίσης μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ξεχωριστών προσωπικοτήτων της πολιτικής, της επιστήμης και του πολιτισμού, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την αντικαθεστωτική και μη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ακόμα και των λεγόμενων αντιμνημονιακών κομμάτων. 

Η 1η ημέρα αφιερώθηκε στους χαιρετισμούς των προσκεκλημένων, την ανάγνωση μηνυμάτων από τους προσκεκλημένους που δεν παραβρέθηκαν για διάφορους λόγους και έκλεισε με την εισήγηση του ΓΓ Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκη, τον απολογισμό της Πολιτικής Γραμματείας (Π.Γ) από τον Α'Συντονιστή της  Δ.Κυπριώτη, τον απολογισμό του Οργανωτικού Γραφείου(Ο.Γ) από το Συντονιστή του Μ. Κλαμπατσέα και  τον επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής(Ο.Ε) Θ.Καμπαλούρη.

Οι εισηγήσεις και οι απολογισμοί των παραπάνω είναι ήδη ανηρτημένες στην σελίδα του ΕΠΑΜ.

Το Συνέδριο μεταδίδεται ζωντανά απο τη σελίδα του Μετώπου και το blog ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ-ΕΠΑΜ.

Την  ζωντανή μετάδοση παρακολούθησαν χθες  χιλιάδες επισκέπτες, που ίσως να ξεπέρασαν τις 100.000 !

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στους χαιρετισμούς του Μ.Θεοδωράκη, με τον  υπαινιγμό του για τους πρ. συναγωνιστές του που τους παρέσυρε η συστημική εξουσία, η επιστολή του εκπροσώπου του Nagi Farage από το UKIP της Βρετανίας, της Monia Benini, που ηγείται του κινήματος ''per il bene commune'' της Ιταλίας και των Πρεσβευτών της Βενεζουέλας, της Κούβας, του Περού και της Ελβετίας!

Ακολουθεί το μήνυμα του  Μίκη Θεοδωράκη 


Αθήνα, 31.5.2013
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Χαιρετίζω το δεύτερο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ., που το θεωρώ σαν μια κατάκτηση των αντιμνημονιακών δυνάμεων που παρέμειναν πιστές στις αρχές τους συνεχίζοντας τον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα για το καλό της Πατρίδας μας και του Λαού μας.
Εύχομαι να συναντηθούμε στους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας και θα είναι πολύ πιο δύσκολοι από πριν λόγω του συμβιβασμού των πρώην συναγωνιστών μας, που τους παρέσυρε η γοητεία της συστημικής Εξουσίας…
Με πειρσσότερη πίστη και θέληση από ποτέ, σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες σας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μίκης Θεοδωράκης




mikismessage2osynedrio 

πηγη: dimtris-kypriotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου