24 Ιαν 2014

Η έλλειψη επιχειρημάτων οδηγεί τον κ. Αλαβάνο σε παραχάραξη των θέσεων του Ε.Πα.Μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του Σχεδίου Β΄ και του επικεφαλής του κ. Αλ. Αλαβάνου να μην θέλει συνεργασία με το Ε.Πα.Μ., ούτε καν σε επίπεδο κοινών δράσεων, δηλαδή καμία επαφή, με στόχο την ανατροπή αυτού του δοσιλογικού καθεστώτος. Για τη στάση του αυτή θα τον κρίνουν οι έλληνες πολίτες και η ιστορία.
Το γεγονός όμως ότι προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτή του την απόφαση παραχαράζοντας θέσεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου και επιλογές του, αυτό μας δίνει το δικαίωμα να του πούμε: ότι η «κοπτο-ραπτική» και η διαστρέβλωση δηλώσεων, θέσεων και επιλογών κατά το δοκούν, είναι πρακτική του πολιτικού και μιντιακού συστήματος όταν θέλει να ρίξει λάσπη για ίδια συμφέροντα σε πρόσωπα και Κινήματα. Και δυστυχώς αυτή η πρακτική στις μέρες μας ανθεί και χρησιμοποιείται κατά κόρον από την κυβέρνηση και  τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που τη στηρίζουν. Μας κάνει όμως εντύπωση που την χρησιμοποιεί και ο επικεφαλής του Σχεδίου Β΄, ενός πολιτικού χώρου που θέλει να πείσει τον ελληνικό λαό για τη δημοκρατικότητα του και τα νέα ήθη που θέλει να επιφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Σε ένα σημείο θα συμφωνήσουμε μαζί σας κ. Αλαβάνο, στην, κατά τα άλλα αναληθή σε στοιχεία, απάντηση σας, στον κ. Σ. Κοτρώτσο και στον Real fm, όταν ερωτηθήκατε γιατί δεν συνεργάζεστε με το Ε.Πα.Μ.: «σημασία έχει όταν θες να δώσεις κάτι καινούριο να μην έχεις επιβαρύνσεις οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές».

Το Ε.Πα.Μ. στελεχώνεται από ανθρώπους που δεν κατείχαν ποτέ πριν «καρέκλες» και «οφίτσια», δεν είναι ακριβοπληρωμένα κομματικά στελέχη αλλά προ παντώς θέλουν να αλλάξουν εκ βάθρων αυτό το σάπιο πολιτικό καθεστώς που οδήγησε τη χώρα και τις αξίες της δημοκρατίας σε κατάρρευση.
Το Ε.Πα.Μ. είναι ανοιχτό σε όποιον αποδέχεται τα προταγματά του για άρνηση πληρωμής του χρέους, τιμωρία από τη δικαιοσύνη των ενόχων και των συνοδοιπόρων τους, αλλά  και όλων όσων έφεραν την Πατρίδα μας στη σημερινή ρημαγμένη κατάσταση, επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Το Ε.Πα.Μ. είναι ανοιχτό σε όλους ακόμη και σε «παλαιά υλικά» αρκεί στην πράξη και με τη δράση τους να δείξουν ότι δεν παραμένουν προσκολλημένοι σε νοοτροπίες παλαιοκομματικές, που διχάζουν το λαό, και αγωνίζονται για την ανατροπή, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη και όχι απλά για αλλαγή φρουράς στην εξουσία.
Από το Γραφείο Τύπου
Υπεύθυνη
Γεωργία Μπάστα
Τηλ.: 6972-286909
Σημείωμα ( απομαγνητοφωνημένη η απάντηση του κ. Αλαβάνου στον κ. Σ. Κοτρώτσο)

Στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του κ. Κοτρώτσου στο realFM, ο καλεσμένος του, επικεφαλής του «Σχεδίου Β’» κ. Αλαβάνος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν παρέστη στην εκδήλωση του Ε.Πα.Μ. στην Καλλιθέα για την παρουσίαση του προγράμματος του Μετώπου, μολονότι ήταν προσκεκλημένος, απάντησε επακριβώς: «όταν γίνεται ένα εγχείρημα έχει μια σημασία να έχεις μια συνάντηση στους στόχους που θέτεις, έχει σημασία όμως εάν θες να δώσεις κάτι καινούργιο, να μην έχεις επιβαρύνσεις οι οποίες είναι πάρα πολύ σημαντικές, Το ΕΠΑΜ στις προηγούμενες εκλογές κατέβηκε μαζί με τον κ. Παπαθεμελή, ο κ. Παπαθεμελής είναι ένας εκφραστής ενός εθνικισμού καθαρά και μιας έτσι πολύ, τι να την πω, μη, δεν να θέλω να χρησιμοποιήσω, έτσι πολύ συντηρητικής άποψης σε μια σειρά ζητήματα, ή όταν βλέπουμε εμείς το ΕΠΑΜ να λέει ότι θα τραβήξει στην δικαιοσύνη όχι μόνο τους υπεύθυνους της κυβέρνησης αλλά και τους υπεύθυνους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρούμε ότι είναι μερικά πράγματα τα οποία εμείς δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση καλό είναι να υπάρχουνε ενότητες αλλά όχι χωρίς κανένα όρο, καταλάβατε, έτσι θα κάνατε κι εσείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου