28 Απρ 2014

Ο Βασίλης Λέκκας για το ΕΠΑΜ (video)

Δείτε τον χαιρετισμό του τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα στην εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ, στις 27/4/2014 που έγινε στο Art Polis Cafe στη Στοά του Βιβλίου.



ΑΘΗΝΑ  25/4/2014

Δυστυχώς επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό με κρατούν μακρυά από την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΕΠΑΜ.
Οταν τον Μάρτιο του 2013 πραγματοποίησα για 2η φορά την πορεία από τον Μαραθώνα στην Ακρόπολη προσκαλώντας όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν μαζί μου, ...με σκοπό την αφύπνιση και την προτροπή, εναντίον μιας γενικής παθητικής παρατήρησης των πολιτικών τεκταινομένων στη χώρα μας και εναντίον της αυτοκαταστροφικής αδράνειας, ανάμεσα σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν και τα παιδιά από το ΕΠΑΜ.
Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες  πλέον μετατρέπονται σε φτωχό λαό. Αυτό αποδεικνύεται, καθημερινά, στην πράξη αλλά και επίσημα, σύμφωνα με τα κάθε επίσημο στατιστικό στοιχείο. Η ανεργία έχει υπερβεί κάθε όριο. Η κοινωνική πρόνοια διαμελίζεται καθημερινά. Οι νευραλγικοί τομείς της Υγείας, της Παιδείας, των Υποδομών και της Ανάπτυξης έχουν πλέον καταρεύσει. Αυτό συμβαίνει παράλληλα, με το απεχθές αντίτιμο της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας (ανεξαρτησίας), την εκποίηση του εθνικού πλούτου ολόκληρης της χώρας και την παραβίαση θεμελιωδών συνταγματικών αρχών και δικαιωμάτων.

Είναι πολύ σημαντικό οτι το ΕΠΑΜ μπορεί και βρίσκεται στις επάλξεις, είτε αυτές επιβάλλουν την παρουσία του στους δρόμους, είτε μέσα από κάθε μάχη που δίνεται στην πολιτική αρένα, αναδεικνύοντας τα ζητήματα εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας που έχουν απωλεστεί στον τόπο μας, και αναλύοντας με τρόπο απλό την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσει ο λαός μας το τεράστιο ψέμα που παίζεται στις πλάτες μας.

Εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία στην μάχη των ευρωεκλογών, που καλείτε να δώσει το μέτωπο. Ας είναι αυτό ένα μικρό ή μεγάλο λιθαράκι για να πάρει ο λαός μας τα πράγματα στα χέρια του και να διεκδικήσει πίσω την ίδια του τη πατρίδα.
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

Βασίλης Λέκκας.
 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου