19 Σεπ 2014

Oι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Δημήτρη Καζάκη στην Κύπρο (video)


Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης στο νησί της Κύπρου, ο οικονομολόγος, αναλυτής και Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, προσκλήθηκε στην εκπομπή του Sigma tv (Κύπρος), "Ανοικτή Γραμμή" με τη Γωγώ Αλεξανδρινού στις 17 Σεπτεμβρίου 2014. Στην εκπομπή ήταν επίσης προσκεκλημένος ο Θεόδωρος Παναγιώτουοικονομολόγος, διευθυντής του CIIM (Cyprus International Institute of Management).

Ο Δ. Καζάκης είναι φίλος και συνεργάτης του WAKEUPCyprus.

Το WAKEUPCyprus αποτελεί μια συλλογική ιδιωτική πρωτοβουλία με έναν και μόνο σκοπό: την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλων των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας για ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα αλλάξει για πάντα το συνολικό αλλά και ατομικό βιοτικό επίπεδο στην Κύπρο.







Ο Δημήτρης Καζάκης, καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ" στο Mega Κύπρου με τον Παύλο Μυλωνά σε μια συζήτηση για το "ποια είναι η επόμενη μέρα στην Κύπρο" και όχι μόνο (για την πορεία της οικονομίας, το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τις νέες ανάγκες των τραπεζών κλπ). Στο πάνελ της εκπομπής επίσης συμμετέχουν οι: Ανδρέας Θεοφάνους οικονομολόγος και Μάριος Μαυρίδης Οικονομολόγος (Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ). 18 Σεπτεμβρίου 2014. (Ο Δ. Καζάκης στο 09:20).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου