30 Οκτ 2014

Ανακοίνωση-Κάλεσμα του ΕΠΑΜ στην Δικαστική και Εκτελεστική Εξουσία


                                                    

                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ήρθε η ώρα να αποφασίσει κάθε  νομικός, (συμβολαιογράφος, δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής, δικαστής), ο αστυνομικός και όποιοι άλλοι εκ του νόμου μετέχουν ή θα μπορούσαν να κληθούν για να μετέχουν υποχρεωτικά σε διαδικασίες που αποσκοπούν σε ικανοποίηση νομίμων αξιώσεων (όπως είναι ο πλειστηριασμός), αν τελικά θα παράσχουν υπηρεσίες, που ψευδεπίγραφα φέρεται ότι βρίσκονται στα πλαίσια μιας ευνομούμενης και συντεταγμένης πολιτείας, αλλά που στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα "κοράκια", τα οποία με παράνομες μεθοδεύσεις ετοιμάζονται να αποτελειώσουν τις περιουσίες των ανυπαίτια πτωχευσάντων Ελλήνων πολιτών.  

Είναι κοινός τόπος για όλους μας ότι δεν διαβιούμε σε ευνομούμενη πολιτεία γιατί η πατρίδα μας είναι σε κατοχή, - υπό την επιτροπεία του τριμερούς οργάνου των "δανειστών" , και έχουν καταλυθεί οι συνταγματικές εγγυήσεις για τη δικαστική προστασία, τη δίκαιη κατανομή φορολογικών βαρών, την προστασία της ιδιοκτησίας, της εργασίας, του γάμου, της οικογένειας και της πρόνοιας υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων (ανέργων, αναπήρων, πολυτέκνων, κ.ά.).

Οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι παγκοσμίως πρωτόγνωρες σε όλα τα μεγέθη, υποδηλώνουν δε τόσο την ολική καταστροφή της οικονομίας μας (πτώση ΑΕΠ κατά 30%, επίσημη και ανεπίσημη ανεργία 50% τουλάχιστον, μείωση εισοδήματος 50% τουλάχιστον, αποπληθωρισμός εκδηλούμενος με μη παραγωγή πλούτου και μη κατανάλωση επί τρία συνεχή χρόνια, πλήρης οικονομική απαξίωση της κινητής και ακίνητης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, υπερφορολόγηση του εισοδήματος, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με 500 δισ. ευρώ, κλπ), όσο και τη διάλυση του κοινωνικού ιστού (πλήρης απουσία προνοιακών παροχών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αύξηση θανάτων και αυτοκτονιών, τραγική μείωση γεννήσεων, μετανάστευση, αύξηση των ψυχικών και καρδιακών νόσων, της πορνείας, του τζόγου, των ναρκωτικών και του αλκοολισμού, κλπ). 
Μετά από 5 χρόνια συνεχούς συρρίκνωσης του εισοδήματος των πολιτών και παντελούς απραξίας της κτηματικής αγοράς, με την επικείμενη έλευση του νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας για την εκπλειστηρίαση περιουσιών με συνοπτικές διαδικασίες και την αναμενόμενη κατάργηση προστασίας της πρώτης κατοικίας, η εκτεταμένη εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που ήταν και ο απώτερος στόχος των "δανειστών", είναι προ των πυλών.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε στο ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, παρακολουθώντας ΑΜΕΤΟΧΟΙ την εξέλιξη των πραγμάτων, επειδή (προσωρινά) δεν αφορά εμάς προσωπικά.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την αντίθεσή μας ως Ελλήνων πολιτών σε κάθε διαδικασία που οδηγεί στην αναίτια και ανυπαίτια αναγκαστική εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ την έμπρακτη συμπαράστασή μας, στα πλαίσια των συνταγματικών επιταγών και ιδίως του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος, σε όλους τους συμπολίτες μας που είναι εκτεθειμένοι σε κίνδυνο απώλειας της περιουσίας τους με αναγκαστικό πλειστηριασμό σε εξευτελιστικές τιμές.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους δικαστές να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή επιείκεια και να εξαντλούν κάθε νομικό περιθώριο για την προστασία των πολιτών, μέσα στα ασφυκτικά όρια της όλο και εντεινόμενης αντισυνταγματικής νομοθεσίας, την οποία οφείλουν να μην εφαρμόζουν. 
ΚΑΛΟΥΜΕ τους δικηγόρους και τους δικαστικούς επιμελητές να απέχουν και να μη διευκολύνουν με τις υπηρεσίες τους το φοροληστρικό "κράτος" και τις τράπεζες, εκδίδοντας και διεκπεραιώνοντας τις διαδικασίες δημιουργίας τίτλων εκτέλεσης σε βάρος της περιουσίας των συμπολιτών μας που καθημερινά αργοπεθαίνουν ως θύματα της απάνθρωπης μνημονιακής πολιτικής.

ΚΑΛΟΥΜΕ τους συμβολαιογράφους να απέχουν
και να μη διευκολύνουν με τις υπηρεσίες τους τη διενέργεια και την ολοκλήρωση των πλειστηριασμών.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους αστυνομικούς, εφόσον καλούνται σε χώρους διενέργειας πλειστηριασμών, να εκτελούν το έργο τους, που είναι η προστασία της πατρίδας, των πολιτών και της περιουσίας τους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για οποιαδήποτε συμμετοχή έμμισθου ή άμισθου δημοσίου υπαλλήλου ή νομικού παράγοντα σε διαδικασίες που προσπορίζουν άνομο πλούτο σ΄ αυτούς που κατέλυσαν το κράτος μας, κατέστρεψαν τον πλούτο και την περιουσία του και κατέστησαν πένητες τους πολίτες.
Η συντεταγμένη Πολιτεία οφείλει να υπερασπίζεται τον πολίτη και να σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όταν δεν το πράττει, το πλαίσιο της άμυνας του πολίτη καθορίζεται από το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Εφαρμόστε το!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΕΙΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ.  

Η Επιτροπή Νομικής Αλληλεγγύης (ΕΝΑ) ΕΠΑΜ
Η Πολιτική Γραμματεία ΕΠΑΜ
Αθήνα 29/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου