11 Νοε 2014

Το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την ΕΡΤ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Αιχμές» για την παρουσία ανεξάρτητου βουλευτή που ψήφισε το 1ο μνημόνιο
και την κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) συμμετείχε στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή (την Παρασκευή 7/11/2014), με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εισβολή των ΜΑΤ και την εκκένωση του κτιρίου.

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ο Α’ Συντονιστής της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. και πρώην εργαζόμενος στην ΕΡΤ κ. Θεμιστοκλής Συμβουλόπουλος σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως  «η πραξικοπηματική εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο, ήταν το αποτέλεσμα του τρόμου που προκάλεσε στην κυβέρνηση  η συλλογική απόφαση των εργαζομένων να αντιδράσουν δυναμικά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που απορρέει από το λειτούργημά τους».

Με αφορμή την παρουσία και τον χαιρετισμό που απηύθυνε ανεξάρτητος βουλευτής που ψήφισε το 1ο μνημόνιο και τον ν. 4002, που προέβλεπε την κατάργηση της ΕΡΤ Α.Ε., ο Α΄Συντονιστής της Π.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. υπογράμμισε ότι «σ’ αυτό το βήμα δεν δικαιούνται να ανεβαίνουν όσοι ψήφισαν το μνημόνιο και τους νόμους που εξαθλίωσαν τους εργαζόμενους και μετέτρεψαν τη  χώρα σε αποικία». Προέτρεψε δε, τους συμπολίτες και τους συναδέλφους του, πρώην εργαζόμενους στην ΕΡΤ, «να μην έχουν “κοντή μνήμη” επαναλαμβάνοντας λάθη του παρελθόντος».

Το Γραφείο Τύπου
Αθήνα 8/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου